Ruimingswerken Lier

Lierse Ruimingswerken is gespecialiseerd in het reinigen en ledigen van allerhande putten zoals septische putten, regenputten en vetputten. Wij zijn gevestigd in lier en leveren al jarenlang verschillende oplossingen.

Het schoonmaken, lossen en repareren van verschillende putten

Lierse Ruimingswerken is actief in de gemeente Lier. Vetputten ledigen moet op tijd gebeuren en onderhoud is wettelijk verplicht.

Regenputten kunnen na een tijd een vieze kleur krijgen. Het wordt meestal veroorzaakt door een sliblaag of mog. Septische putten kunnen verstoord raken door chemische middelen. Lierse ruimingswerken is altijd tijdig en werkt heel nauwkeurig. 

Onze ervaren vakmannen proberen het reinigingsproces zo snel en doelmatig mogelijk te doen. Wij werken tot op detail voor een maximale efficiëntie.

Waarom moet u kiezen voor ons?

Ruimingswerken heeft verschillende voordelen, dankzij de vestiging in Lier. Enkele voorbeelden zijn:

  • Onze ervaren vakmannen verlenen voornamelijk diensten in Lier en andere regio’s in Antwerpen
  • We werken met de nieuwste en meest innovatieve technologie tijdens het ledigen of reinigen
  • De juiste kennis speelt een grote rol om de reiniging zo effectief mogelijk uit te voeren. Met onze vaardigheden staan we vast in onze schoenen.
  • Onze huisstijl
  • We bieden flexibiliteit aan in de betalingen en prijzen

Uitgebreide oplossingen in ruimingswerken, rioleringswerken en ontstoppingsdienst

Lierse Ruimingswerken is gespecialiseerd in verschillende vakken zoals ruimingsdiensten, ontstoppingsdienst en rioleringswerken. Met alle sanitaire verstoppingen, vervangen van leidingen en ledigen van verschillende putten helpen wij u graag. Wij bieden dezelfde kwaliteit en professionaliteit ook aan bij onze schoonmaak. Dankzij onze vaardigheid en ervaring is er altijd een oplossing bij ons. Lierse ruimingsdiensten kent geen hindernissen.

heist-op-den-berg boechout lier antwerpen boechout wijnegem kontich mortsel