Camera Inspectie

(camera inspectie, geurdetectie, opsporing met sonar)

Home / Diensten /Camera Inspectie

Camera inspectie

Er kunnen meerdere oorzaken zijn van verstopping. Er kan sprake zijn van verkeerde constructie, verzakkingen, breuken en scheuren in de leiding of kalkaanslag. Aan de hand van een camera inspectie kan uw probleem snel en grondig gevonden worden zonder dat er een vloer, of wand opengebroken hoeft te worden.

Na een reiniging wordt de camera toegepast in een buisdiameter van 50 tot 250 mm. Bochten van 45 graden vanaf 75 mm. worden moeiteloos gepasseerd.

De camera inspectie wordt uitgevoerd met een zelfrijdende of duw camera van het explosieveilige type. Een inspectie met de camera geeft u een gedetailleerd visueel rapport van de toestand van uw afvoerleidingen zonder breken of graven.

Geurdetectie

Niets is vervelender dan een verschrikkelijke rioolgeur in uw woning of bedrijf. Een barstje, een breuk of een verzakking in uw leiding kan al gauw leiden tot een onaangename geur. Soms kan het zo zijn dat lekkages niet altijd zichtbaar zijn met de camera.

In dit geval kan de oorzaak door rook met een nevelgenerator in de leidingen te voeren gevonden worden. Waar de rook zichtbaar is, ontsnapt de rioolgeur. Het probleem kan op deze manier gericht worden opgelost.

Opsporing met sonar

Wanneer u uw woning wilt verbouwen, in het geval van bijvoorbeeld het verplaatsen van sanitaire ruimtes zoals het toilet, douche of lavabo, moet u precies weten waar de leidingen lopen zodat u deze niet per ongeluk beschadigd of juist om ze aan te kunnen sluiten op de aanwezige afvoer. Sonardetectie kan ook toegepast worden bij verstoppingen.

Aan de hand van sonardetectie zijn wij in staat uw leidingen en putten te lokaliseren en in kaart te brengen, zonder dat er breekwerken aan te pas komen. Geen onnodige graafwerken geen onnodige kosten en bedenkt u zich eens de tijdswinst dat het u zal opleveren!

 

Bel ons gratis voor camera inspectie, opsporen van geurhinder of putten en leidingen ledigen met sonar. Wij hanteren de scherpste prijzen van heel de provincie.

Regio's

Lier Nijlen Kessel Berlaar Heist-op-den-Berg Putte Duffel Sint-Katelijne-Waver Mechelen Muizen Hombeek Battel Leest Bonheiden Onze-Lieve-Vrouw-Waver