Ruimingswerken Boechout

Home / Ruimingswerken /Boechout

De regio Boechout is onze overheersende werkterrein. Wij bieden niet enkel ontstoppingsdiensten, maar ook ruimingswerken in deze gebieden. Ruimingswerken is het ledigen, reinigen, repareren en herstellen van allerhande putten.

Ruimingswerken Boechout : Septische put, Regenwaterput en Vetput Reinigen

Er zijn verschillende putten. Elk put heeft zijn eigen onderhoud. Een septische put moet wettelijk om de 10 jaar geledigd worden. Middelen zoals chemische schoonmaakmiddelen en toiletverfrisser kunnen de bacteriële werking in de septische put verstoren.

De regenwaterput moet geledigd worden door de sliblaag, mos of alg dat veroorzaakt voor een vieze geur. Een vetput legen moet op tijd gebeuren. Het vermijdt stank en ontstoppingen en is wettelijk verplicht.

Ruimingswerken Boechout Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van uw put en de soort put. Ook speelt de apparatuur hierbij een grote rol. Bij Lierse ruimingswerken kunt u altijd een 100% reiniging vinden tegen de beste prijzen. Wij garanderen hygiëne, efficiëntie en nauwkeurigheid.

Lierse Ruimingswerken Voor Een Propere Leefomgeving

Lierse Ruimingswerken biedt een totaaloplossing op vlak van reiniging, rioleringen en ruimingswerken. Wij lossen altijd alle problemen 100% op en vermijden herhalende kosten. In de regio Antwerpen leveren we diensten en leveren voornamelijk diensten in Mortsel, Hove, Nijlen, Zwijndrecht, Wommelgem.

Werkt Ruimingswerken Boechout 24/7 ?

Lierse is een bedrijf dat 24/7 klaar staat, ook voor noodgevallen. We gebruiken geavanceerde technologieën en ons personeel is zeer professioneel. Ons doel is om zo adequaat en efficiënt mogelijk te werken.

heist-op-den-berg lier lier antwerpen boechout wijnegem kontich mortsel