Ontstopping Mortsel

We zijn onze deskundige medewerkers verschuldigd voor onze sectorale ervaring, huisstijl die het proces beheert en onze geavanceerde technologieën. Lierse ruimingswerken is gespecialiseerd in het ledigen van een septische-, regenwater-, vetput. Wij verlenen onze diensten in heel Antwerpen.

Onderzoek - Detecteer - Reiniging: Professionele Ontstopping

We voeren onze diensten zeer professioneel uit. De reiniging gebeurt altijd succesvol en nauwkeurig.

De stappen en details van onze reiniging zijn:

  • Onderzoek: Alvorens we aan de slag gaan, voeren we een nauwkeurige controle uit om het probleem te vinden.
  • Detecteer: Dankzij een handige camera voeren we een grondige inspectie uit. Aan de hand van die camera en ons ervaren team, kunnen we nauwkeurig de grootte van het incident identificeren.
  • Reiniging: Nadat het probleem is gevonden, plannen we het reinigingsproces. De verstopping wordt weggespoten met een hoge waterdruk reiniging en tegelijk wordt de binnenzijde van de leiding schoongemaakt.
  • Regelmatig onderhoud: We garanderen niet enkel een 100% reiniging, maar ook besparen we onnodige kosten met regelmatig onderhoud en nemen we uw hygiëne onder controle.

Ik heb in Mortsel een ontstoppingsdienst nodig. Hoe kan ik contact opnemen met Lierse Ruimingswerken ?

U kunt ons contacteren via ons telefoonnummer, e-mail en aanbiedingsformulier. Ons team grijpt onmiddellijk in werkt zeer professioneel. Ook zijn we 24/7 bereikbaar.

Garandeert u een 100% reiniging bij de ontstoppingsdiensten in Mortsel ?

Niet enkel garanderen we een 100% reiniging, maar ook onderhoud op lange termijn. We bieden ook veelzijdige oplossingen door zo snel mogelijk uw behoeften te voldoen. U profiteert ook van onze voordelige prijzen.

Verleent u diensten in alle regio’s van Antwerpen ?

Lierse ruimingswerken verleent zijn diensten in heel Antwerpen zoals Geel, Lier,… Al onze diensten zijn bij Lierse 24/7 beschikbaar. Wij staan altijd klaar met ons ervaren team en geavanceerde technologieën.

Waarom kiezen voor Lierse in ontstoppingsdienst ?

Bij Lierse ruimingswerken profiteert u van voordelige prijzen. We voeren al onze diensten adequaat en professioneel uit. Ook is het inschakelen van een lokale specialist erg makkelijk en handig.

heist-op-den-berg lier boechout lier antwerpen boechout wijnegem kontich