Geurhinder door het riool

Home/Geurhinder door het riool
  • Lage prijzen
  • Snelle service
  • Innovatieve technologie

Heeft u last van geurhinder en is dit afkomstig uit het riool? Lierse Ruimingswerken in Lier, in de omgeving van Antwerpen, staat graag voor u klaar om dit probleem op te lossen. Wanneer u flink last heeft van geurhinder door het riool, kan dit door verschillende oorzaken komen. Wij zoeken graag voor u uit waar dit probleem vandaan komt.

Heeft u geurhinder door het riool?

Neem contact met ons op

Verschillende oorzaken van geurhinder door het riool

Wanneer u last heeft van geurhinder door het riool, dan is de kans groot dat er iets aan de hand is met de afvoer. Dit kan bijvoorbeeld de afvoer van het bad zijn, de afvoer van de douche of de afvoer van de wastafel. U kunt de geurhinder die u ervaart door het riool in sommige gevallen ook zelf oplossen. U hoeft hiervoor alleen maar de sifon open te draaien en vanbinnen helemaal schoon te maken. In sommige gevallen moet u de leiding ontstoppen om de geurhinder door het riool te verwijderen. U schakelt ons in voor onze ruimingswerken. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een riolering of het ontstoppen van uw wc. Wij helpen u onder andere ook wanneer uw beerput vol is.

Bel nu en ontvang het beste advies

Ervaart u ook veel geurhinder door het riool en lukt het u niet om dit zelf te verwijderen? Maak u geen zorgen en schakel onze rioolservice in! Lierse Ruimingswerken in Lier, nabij Antwerpen, voorziet u graag van het beste advies met onze ontstoppingsdienst. Hiervoor neemt u contact met ons bedrijf op door te bellen naar 0484 18 57 46 of stuur een e-mail naar lierse.ruimingswerken@hotmail.be.