Riooldetectie

Home/Riooldetectie
  • Lage prijzen
  • Snelle service
  • Innovatieve technologie

Wanneer u merkt dat u schade heeft in uw rioleringsnetwerk, dan schakelt u de riooldetectie van Lierse Ruimingswerken in Lier, nabij Antwerpen, in. Wij bieden gepaste oplossingen op het gebied van leidingen, afvoer en riolen. Al onze oplossingen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Het zijn oplossingen waar u écht wat aan heeft. Tijdens het uitvoeren van de riooldetectie werken wij enkel en alleen met moderne apparatuur van hoogstaande kwaliteit. Op deze manier kunnen wij de situatie grondig analyseren en u de beste oplossing aanbieden. 

Heeft u riooldetectie nodig voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Wanneer schakelt u onze riooldetectie in?

Als er een riooldetectie plaats gaat vinden, dan wordt hierbij uw riool getraceerd met behulp van verschillende apparatuur. Op deze manier kan alle riolering goed in kaart worden gebracht door onze ontstoppingsdienst. Dit is bijvoorbeeld handig voor wanneer u een verstopte riolering heeft en u hier de aanleiding voor wilt zoeken. U schakelt onze riooldetectie bijvoorbeeld ook in wanneer u nieuwe buizen in uw riolering aan wilt leggen. Heeft u interesse in onze riooldetectie? Wij voorzien u graag van het beste advies en zoeken naar de juiste oplossing, zodat wij direct voor u aan de slag kunnen met het uitvoeren van onze detectie. 

Schakel onze detectie in

Merkt u dat u schade heeft opgelopen in uw rioleringsnetwerk en wilt u hiervoor de riooldetectie van onze rioolservice inschakelen? Dat kan! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0484 18 57 46 of een e-mail te sturen naar lierse.ruimingswerken@hotmail.be. Wij komen op een professionele manier uw riool reinigen en detecteren. Wij helpen u daarnaast ook met een van onze andere diensten, bijvoorbeeld met het ledigen van een septische put. Informeer vandaag nog naar onze ruimingswerken!