Ontstoppingsdienst

Snelle, efficiënte en effectieve ontstopping.

Home / Diensten /Ontstoppingsdienst

Heeft u last van een ontstopping en bent u op zoek naar een 24/7 ontstoppingsdienst in Lier? Hiervoor schakelt u de hulp in van ons bedrijf. Lierse Ruimingswerken in Lier, in de buurt van Antwerpen, helpt u graag met alle sanitaire verstoppingsproblemen, zoals verstopte afvoerleidingen of kapotte afvoerbuizen. We zorgen voor een ontstopping van uw afvoerbuizen en rioleringen van alle diameters. Ook de ontstopping van sanitaire installaties, zoals douches, lavabo’s, wc’s en keukensanitair behoort tot ons takenpakket. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze ontstoppingsdienst.

Verhelpen van een ontstopping

Tijdens het verhelpen van een ontstopping gaat onze 24/7 ontstoppingsdienst met behulp van camera-inspectie en hogedrukreiniging te werk. Alvorens we aan de slag gaan, analyseren we altijd de situatie op voorhand. Dankzij een handige camera, voeren we een grondige inspectie uit, zodat we onnodig tijdverlies alsook onnodige kosten voorkomen. Na het vaststellen van het probleem, wordt de verstopping weggespoten. Tegelijkertijd wordt dankzij de hoge druk de binnenzijde van de leiding schoongemaakt.

Hoe voeren we de ontstoppingsdiensten uit?

Alvorens we aan de slag gaan met het verhelpen van de ontstopping, analyseren de professionals van de ontstoppingsdienst de situatie op voorhand met geavanceerde technologie. Dankzij een handige camera voeren we een grondige inspectie uit. Hierbij gaan we met camera-inspectie en hoge waterdrukreiniging te werk. Na het vaststellen van het probleem, wordt de ontstopping weggespoten en tegelijk wordt de binnenzijde van de leiding volledig schoongemaakt.

Snelle, efficiënte en effectieve ontstopping

Lierse Ruimingswerken biedt als ontstoppingsdienst een snelle en grondige service aan, en dit 24/7. Onnodige kosten en tijdverlies proberen we te voorkomen. Dankzij de beschikking van de nieuwste technologie werken we zo efficiënt mogelijk. Voor al onze diensten biedt onze ontstoppingsdienst deze service aan en werken we altijd doelmatig tijdens het verhelpen van een ontstopping. Met onze ervaren ontstoppingsdienst is uw probleem binnen een oogwenk opgelost.

De prijzen van onze ontstoppingsdienst

Heeft u problemen met ontstoppingen? Dan heeft u nood aan een ontstoppingsdienst. De prijzen kunnen verschillen door verschillende factoren. Er kunnen bijvoorbeeld extra verplaatsingskosten optreden. De dag- en nachttarieven en feestdagen kosten ook anders. De prijs verandert ook door de soort interventies en ontstoppingen.

Waarom kiezen voor onze ontstoppingsdiensten?

Lierse Ruimingswerken voert al zijn diensten adequaat en professioneel uit. Wij zorgen voor een 100% reiniging en garanderen ervaring en expertise. Alle sanitaire problemen, zoals afvoerbuizen, douche, bad, etc., ontstoppen we. Voor al onze diensten, zoals ruimingsdiensten, ontstoppingen en rioleringswerken hanteren we dezelfde normen. Een lokale specialist inschakelen is namelijk erg makkelijk en handig voor noodgevallen.

Bieden we 24/7 service aan?

Voor dringende zaken heeft onze ontstoppingsdienst een 24/7 service. Bij noodgevallen werken we even snel en professioneel, omdat we weten dat op tijd zijn erg belangrijk is. Met één telefoontje staan we daar met de nieuwste apparatuur om u 100% de beste service te geven.

Dringende ontstoppingen

Noodgevallen zijn erg belangrijk. Dringende interventies moeten direct opgelost worden. We verlenen 24/7 diensten voor zulke gevallen. Dag en nacht staan we dus klaar voor u. Bij ons staat u garant voor professionaliteit en nauwkeurigheid. Al onze oplossingen worden op een snelle en efficiënte manier uitgevoerd.

In welke regio’s verlenen we de ontstoppingsdiensten?

Wij verlenen onze diensten in heel Antwerpen, zoals Lier, Geel, Heist op den berg, etc. Ontstoppingsdiensten, rioleringswerken en ruimingswerken zijn bij Lierse 24/7 beschikbaar. Onze ontstoppingsdienst staat altijd klaar, ook voor noodgevallen.

Wat moeten we doen na het ontstoppen?

Uw sanitair moet natuurlijk doorlopend onderhouden worden, maar met onze ruimingswerken zal de frequentie verminderen. Bij ons krijgt u 100% service tegen de beste prijzen. Wij bieden ook onderhoudscontracten aan en raden dit ook aan voor rioleringswerken en ruimingswerken voor een volkomen onderhoud. Zo hoeft u minder uit te geven en krijgt u de voornaamste bediening. 

Stel direct uw vragen

Heeft u vragen over onze rioolservice of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0484 18 57 46. Daarnaast vult u ook snel en gemakkelijk ons contactformulier in. U schakelt ons ook in voor andere diensten. Zo helpen wij bijvoorbeeld ook met een septische put ledigen.


 

Regio's

Lier Nijlen Kessel Berlaar Heist-op-den-Berg Putte Duffel Sint-Katelijne-Waver Mechelen Muizen Hombeek Battel Leest Bonheiden Onze-Lieve-Vrouw-Waver