Ontstoppingsdienst

Snelle, efficiënte en effectieve ontstopping.

Home / Diensten /Ontstoppingsdienst

Lierse Ruimingswerken helpt u graag met alle sanitaire verstoppingsproblemen, zoals verstopte afvoerleidingen of kapotte afvoerbuizen. We ontstoppen afvoerbuizen en rioleringen van alle diameters. Ook het ontstoppen van sanitaire installaties zoals douches, lavabo’s, wc’s en keukensanitair behoort tot ons takenpakket.

Hierbij gaan we met camera-inspectie en hogewaterdrukreiniging te werk. Alvorens we aan de slag gaan, analyseren we altijd de situatie op voorhand. Dankzij een handige camera, voeren we een grondige inspectie uit zodat we onnodig tijdverlies alsook onnodige kosten voorkomen. Na het vaststellen van het probleem, wordt de verstopping weggespoten. Tegelijkertijd wordt dankzij de hoge druk de binnenzijde van de leiding schoongemaakt.

Hoe voeren we de ontstoppingsdiensten uit ?

Alvorens we aan de slag gaan, analyseren we de situatie op voorhand met geavanceerde technologie. Dankzij een handige camera voeren we een grondige inspectie uit. Hierbij gaan we met camera-inspectie en hoge waterdruk reiniging te werk. Na het vaststellen van het probleem, wordt de verstopping weggespoten en tegelijk wordt de binnenzijde van de leiding volledig schoongemaakt.

Snelle, efficiënte en effectieve ontstopping

Lierse biedt snelle en grondige service aan. Onnodige kosten en tijdverlies proberen we te voorkomen. Dankzij de beschikking van de nieuwste technologie werken we zo efficiënt mogelijk. Voor al onze diensten bieden we deze service aan en werken altijd doelmatig. Met ons ervaren team is uw probleem binnen een oogwenk opgelost.

Ontstoppingsdienst Prijzen

Heeft u problemen met ontstoppingen? Dan heeft u nood aan een ontstoppingsdienst. De prijzen kunnen verschillen door verschillende factoren. Er kunnen als extra verplaatsingskosten optreden. De dag- en nachttarieven en feestdagen kosten ook anders. De prijs veranderd ook door de soort interventies en ontstoppingen.

Waarom kiezen voor Lierse voor ontstoppingsdiensten ?

 Lierse ruimingswerken voert al zijn diensten adequaat en professioneel uit. Wij zorgen voor een 100% reiniging en garanderen ervaring en expertise. Alle sanitaire problemen zoals afvoerbuizen, douche, bad,.. ontstoppen we. Voor al onze diensten zoals ruimingswerken, ontstoppingen en rioleringswerken hanteren we dezelfde normen. Een lokale specialist inschakelen is namelijk erg makkelijk en handig voor noodgevallen.

Bieden we 24/7 service aan ?

Voor dringende zaken hebben we een 24/7 service. Bij noodgevallen werken we even snel en professioneel omdat we weten dat op tijd zijn erg belangrijk is. Met één telefoontje staan we daar met de nieuwste apparatuur om u 100% het beste service te geven.

Dringende ontstoppingen

Noodgevallen zijn erg belangrijk. Dringende interventies moeten direct opgelost worden. We verlenen 24/7 diensten voor zulke gevallen. Dag en nacht staan we dus klaar voor u. Bij ons staat u garant voor professionaliteit en nauwkeurigheid. Al onze oplossingen worden op een snelle en efficiënte manier uitgevoerd.

In welke regio’s verlenen we de ontstoppingsdiensten ?

Wij verlenen onze diensten in heel Antwerpen zoals Lier, Geel, Heist op den berg,… Ontstoppingsdiensten, rioleringswerken en ruimingswerken zijn bij Lierse 24/7 beschikbaar. Ons team staat altijd klaar, ook voor noodgevallen.

Wat moeten we doen na het ontstoppen ?

Het moet natuurlijk doorlopend onderhouden worden, maar met een nauwkeurige schoonmaak zal het de frequentie verminderen. Bij Lierse krijgt u 100% service tegen de beste prijzen. Wij bieden ook onderhoudscontracten aan en raden dit ook voor rioleringswerken en ruimingswerken aan voor een volkomen onderhoud. Zo hoeft u minder uit te geven en krijgt u de voornaamste bediening. 

Regio's

Lier Nijlen Kessel Berlaar Heist-op-den-Berg Putte Duffel Sint-Katelijne-Waver Mechelen Muizen Hombeek Battel Leest Bonheiden Onze-Lieve-Vrouw-Waver