Wc verstopt in Antwerpen

Home/Wc verstopt in Antwerpen

Wanneer uw wc verstopt is en u in Antwerpen of omgeving woont, schakelt u de hulp in van Lierse Ruimingswerken in Lier. Er is niks vervelender dan een verstopte wc. Het kan behoorlijk stinken en een hoop schoonmaakwerk met zich meebrengen. Jammer genoeg komt een verstopte wc helaas nog vaak voor. Verschillende factoren kunnen de oorzaak van de verstopping zijn. U kunt zelf door verschillende methoden het probleem oplossen. Elke methode heeft een andere moeilijkheidsgraad en zijn eigen voor- en nadelen.

Hoe wc-verstoppingen verwijderen wanneer uw wc verstopt is?

Er zijn verschillende methoden die u zelf thuis kunt proberen om de wc te ontstoppen. De meest gekende methode is het ontstoppen met een ontstopper. Als u kinderen heeft, dan kunt u het best eerst een rubberen handschoen aantrekken en kijken of er speelgoed is in de wc. Bij een organische ontstopping kunt u baksoda en azijn gebruiken als ontstoppingsmiddel. Een andere, simpele manier om een verstopte wc te ontstoppen is met afwasmiddel en heet water. Als niets lukt, kunt u bij een supermarkt een chemisch ontstoppingsmiddel aanschaffen of een loodgieter bellen.

Hoe kunt u het beste uw wc ontstoppen?

Waarschijnlijk heeft u thuis wel een ontstopper liggen. Spoel het rubber van tevoren in heet water, zodat het soepeler wordt en beter afsluit. Plaats de ontstopper in het water in de wc-hals. Als het niet goed afsluit, is het belangrijk om een oude doek eromheen te wikkelen. Vervolgens gaat u de ontstopper op en neer bewegen, zodat er druk ontstaat op de wc-hals. Met behulp van deze druk maakt u de verstopping los. Blijf dit herhalen tot de verstopping weggespoeld is.

Rubberen handschoen

Als u kinderen heeft, dan is er een grote kans dat er speelgoed of een voorwerp klem zit in de wc en deze daardoor verstopt is. De makkelijkste manier om de wc te ontstoppen, is om een rubberen handschoen aan te trekken en in de hals van de wc te voelen of er iets is. Probeer het simpelweg handmatig eruit te pakken en het probleem te verhelpen wanneer uw wc verstopt is.

Baksoda en azijn

Baksoda of natriumbicarbonaat is niet te vinden in alle supermarkten. De kans is groot dat u het wel kunt vinden in natuurwinkels. Baksoda en azijn geven samen een chemische reactie en kunnen helpen bij het ontstoppen van een organische verstopping in uw wc. Strooi eerst een pak baksoda in het toilet en giet een liter azijn eroverheen. Het zal beginnen schuimen en bruisen door de chemische reactie. Giet dan een emmer heet water eroverheen en laat uw wc een nacht met rust, voordat u uw wc goed gaat ontstoppen.

Afwasmiddel en heet water

Als de verstopping veroorzaakt is door iets vettigs, is het ontstoppen met afwasmiddel en heet water erg handig. Doe een paar kneepjes afwasmiddel in de wc-hals. Giet vervolgens een emmer heet water (niet kokend) van een meter hoogte in de wc en creëer een extra druk. Kokend water kan het porselein beschadigen. Laat het water en afwasmiddel vijf minuten inwerken. Het afwasmiddel zal de ontstopping verzachten, oplossen of losweken.

Chemisch ontstoppingsmiddel

Als de bovenstaande methoden niet werken bij het ontstoppen van uw wc, kunt u bij de meeste supermarkten een chemisch ontstoppingsmiddel kopen. De reden waarom we deze methode als laatst aanraden wanneer uw wc verstopt is, is omdat het schadelijk is voor het milieu. Deze middelen verwijderen op een agressieve manier organische ontstoppingen van bijvoorbeeld haren of toiletpapier. Volg nauwkeurig de instructies op de fles wanneer u dit middel gebruikt als uw wc verstopt is.

Loodgieter

Is uw wc verstopt en heeft u alles geprobeerd, maar is de verstopping nog niet verdwenen? Het is dan beter om een loodgieter te bellen. De verstopping bevindt zich dan hoogstwaarschijnlijk diep in de wc-hals of zelfs in de leiding. Een goede loodgieter lost het probleem in de meeste gevallen binnen 30 minuten op wanneer uw wc verstopt is. Ontdek onze ruimingswerken.

Schakel ons in voor het professioneel ontstoppen van uw wc

Uw wc is verstopt en u heeft alle methoden geprobeerd, maar is het niet gelukt? Geen probleem, u kunt ons vertrouwen! Onze rioolservice biedt een super service aan wanneer uw wc verstopt is. We hebben een ervaren team voor het ontstoppen van uw wc. Ook gebruiken we geavanceerde apparatuur om zo nauwkeurig mogelijk te werken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we alle problemen over ontstoppingen makkelijk en snel oplossen.

Ontdek het juiste adres voor een ontstoppingsdienst

We bieden een uitgebreide service aan voor alle problemen, zo ook wanneer uw wc verstopt is. U kunt onze ontstoppingsdienst 24/7 bereiken voor het ontstoppen van uw wc. Ook hebben we het vermogen om direct in te grijpen. Bij Lierse Ruimingswerken bent u op het juiste adres als u een professionele ontstopping zoekt. Ontdek daarnaast ook onze andere diensten, zoals riooldetectie. Voor uw vragen neemt u contact met ons bedrijf op door te bellen naar 0484 18 57 46 of een e-mail te sturen naar lierse.ruimingswerken@hotmail.be