Over ons

Lierse Ruimingswerken staat voor Lage prijzen, innovatieve technologie en een snelle service!

Home/Over ons

Lierse ruimingswerken, levert al sinds 2012 gepaste oplossingen op het gebied van leidingen, afvoer en riolen. Met deskundige vakmannen weten wij precies wat er gedaan moet worden en zorgen voor duurzame, milieuvriendelijke oplossingen waar u echt wat aan heeft.

Verstoppingen kunnen erg vervelend zijn en ontstoppen is nou niet éénmaal de leukste klus. Daarnaast kunt u het zelfs erger maken wanneer u het zelf probeert te doen. Laat dat maar aan ons over.

Wij beschikken over moderne en geavanceerde apparatuur waarmee we de situatie eerst grondig kunnen analyseren alvorens wij beginnen aan een project. Dit scheelt onnodige tijdverspilling en kosten!

Bij Lierse Ruimingswerken werken we snel en efficiënt tegen eerlijke prijzen. Gepaste oplossingen en tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen!

Lierse Ruimingswerken; een familieonderneming met vele jaren ervaring in ruimingswerken en ontstoppingen bij particulieren, openbare instellingen, industrie en horeca.


24/7 BESCHIKBAAR!

Wij weten maar al te goed dat het erg belangrijk is om er op tijd bij te zijn. Daarom stellen wij ons beschikbaar voor noodsituaties. Maakt u zich geen zorgen, op Lierse Ruimingswerken kunt u rekenen. Met één telefoontje zijn we er razendsnel bij en bent u binnen mum van tijd af van uw problemen.

OPLOSSINGEN OP MAAT!

Met onze deskundige vakmannen die veel ervaring hebben en onze innovatieve technologie bieden u passende oplossingen op maat! Geen onnodige tijdverlies geen onnodige kosten, maar een snelle en efficiënte uitvoering, effectief en goed voor uw portemonnee.

CONTACTEER ONS OOK VOOR:

• Het ledigen en reinigen van kelders en kruipkelders, alsook waterputten
• Vetafscheiders (horeca, catering, grootkeuken)
• Iba (individuele behandelingsinstallatie afvalwater)
• Car-washslibput
• KWS (koolwaterstofafscheiders)
• Zwembad/zwemvijver
Heeft u een andere klus die hier niet tussen staat? Contacteer ons zodat we kunnen kijken of we een oplossing kunnen bieden.

VERANTWOORD TE WERK

Lierse Ruimingswerken houdt altijd rekening met het milieu. Wij zullen altijd zoeken naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Zo worden septisch materiaal en huishoudelijke afvalwaters na ruiming naar een waterzuiveringsstation van Aquafin gebracht. Vetten, rioolslib, carwashslib en andere niet gevaarlijke afvalstoffen worden bij een erkend verwerkingsbedrijf aangeleverd. Al het afvalwater wordt afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties voor verwerking.