Septische Put Ledigen

Home/Septische Put Ledigen

Ruimingswerken is het ledigen, repareren en herstellen van allerhande putten zoals septische putten, vet putten, regenputten,.. Een septische put zuivert huishoudelijk afvalwater dat via de toiletten passeert.

Het gebruik van schoonmaakmiddelen verstoren de bacteriële werking en ontstaat een korstlaag welke de inkomende leiding dicht houdt waardoor problemen met de afvoer kunnen ontstaan.

Wat Is Een Septische Put ?

Een septische put verbindt uw afvoersysteem met het rioolsysteem. Meestal bestaat het uit beton of kunststof. Een septische put werkt met anaerobe bacteriën die de bezonken organische stoffen verder afbreken en omzetten in een combinatie van gassen, water en slib. U kunt putten kiezen van verschillende volume en modellen.

Septische Put Ledigen Om De Hoeveel Jaar

Voor het ledigen van een septische put moet er rekening gehouden worden met een aantal zaken. Probeer om gebruik van schoonmaakmiddelen te minimaliseren, omdat deze de chemische werking kunnen verstoren.

Ook moeten we letten op wat we doorspoelen. Spoel geen moeilijk afbreekbare dingen door. Een teveel aan voedingsresten, of haren uit de douche, kunnen ook een negatief effect hebben op de efficiënte werking van uw septische put.

Bij een goed gebruik van een septische put en als u rekening houdt met sommige zaken, zal de verwachte periode om de zoveel jaar zijn. Een septische put moet wettelijk om de 10 jaar worden geledigd.

Wel dient de septische put jaarlijks gecontroleerd te worden. Laat het ledigen van een septische put over aan een professional, omdat het een zware klus is. Lierse kunt u vertrouwen voor een professionele, nauwkeurige en efficiënte reiniging.

Septische Put Ledigen Prijs

Voor een gewone formaat septische put, die te gebruiken is door vijf gezinsleden, betaalt u ongeveer tussen de € 100 en € 200. Het ledigen zal gemiddeld een kwartier of halfuur duren.

Bij grotere putten duurt het langer en kost het meer. De prijs kan oplopen tussen € 250 en € 300. Na het ledigen dient de put eerst volledig met water gevuld te worden. Pas daarna kunt u de put weer opnieuw in gebruik nemen.

Werk bij voorkeur samen met een ruimingsdienst uit je buurt. Een ontstoppingsdienst dichtbij jouw huis zal minder verplaatsingskosten aanrekenen.Lierse is trots met zijn huisstijl, geavanceerde technologieën en brede netwerkdienst. We ledigen uw put goedkoop en bieden een 100% reiniging aan.

Waarop moet je letten tijdens het ledigen van een Septische Put ?

Het ledigen van een septische put moet op een zeer professionele manier gedaan worden. De put moet ook 100% geledigd worden met geavanceerde technologieën. Regelmatig onderhoud van je septische put is aangeraden. Gebruik van additieven kunnen de bacteriën een handje te helpen.

Welke reinigingen voert Lierse nog uit ?

Lierse biedt verschillende oplossingen voor reinigingen. Onze diensten zijn niet beperkt tot ruimingswerken of gewoon ledigen van een septische put. Bij Lierse zoeken we naar een reiniging voor uw leefomgeving. Ook bieden we rioleringswerken, ontstoppingsdiensten en camera inspectie.