Diensten

Lierse Ruimingswerken, levert al sinds 2012 duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van leidingen, afvoer en riolering.

Home/Diensten

We zijn hoofdzakelijk werkzaam binnen de regio Antwerpen

Lierse Ruimingswerken, levert al sinds 2012 duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van leidingen, afvoer en riolering.

Rioleringswerken

Wanneer er problemen zijn met uw leidingen voeren we een grondige inspectie uit waarbij we dankzij onze deskundige vakmannen en onze innovatieve technologie, de oorzaak op een snelle en efficiënte manier vinden. Als sprake is van beschadiging, herstellen wij uw leidingen van binnenuit met als voordeel dat er niets gebroken hoeft te worden. Dit bespaart u veel tijd en kosten!

Ruimingswerken

Wij reinigen, ledigen, repareren en herstellen allerhande putten zoals septische putten, sterfput, beerputten, regenputten en vetputten. Hierbij gaan we altijd milieubewust en conform milieuregelingen te werk. Zo kunt u gerust verdergaan met uw dagelijkse bezigheden terwijl wij alles in orde voor u maken. Met regelmatig onderhoud voorkomt u een hoop ellende en problemen. Sluit daarom ook snel een onderhoudscontract af.

Ontstoppingsdienst

Verstoppingen zijn erg vervelend. Daarom komen we u maar al te graag snel en efficiënt helpen, met een gevoel voor urgentie. Na het vaststellen van de oorzaak, wordt met hoge druk de verstopping weggespoten en de binnenzijde van de leidingen schoongemaakt. Wij hebben een 24/7 service voor dringende zaken en zijn dag en nacht beschikbaar. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Inspectie

Heeft u last van een onaangename rioolgeur? Het kan zijn dat er sprake is van een barstje of breuk in uw leiding. Dankzij onze innovatieve technologie stellen we snel en efficiënt vast wat de oorzaak is. Zonder dat we ook maar iets hoeven te breken inspecteren we uw leiding met onze handige camera, nevelgenerator of sonar. Geen onnodig tijdverlies, geen onnodige kosten, maar een snelle oplossing!

Uitgerust met vakmannen, innovatieve technologie alsook jarenlange ervaring, biedt Lierse Ruimingswerken u professionele en kwalitatieve service aan op het gebied van leidingen, afvoer en riolering.
Wij gaan te werk met een gevoel voor urgentie, zoeken altijd naar de beste en gepaste oplossingen en houden rekening het milieu. Voordat we aan de slag gaan voeren we grondige analyses uit waarmee we u veel tijd en kosten besparen.
Kies voor Lierse Ruimingswerken voor professionele service dankzij deskundigheid en technologie.