Rioleringswerken

(riolering herstellen, reinigen en aanleggen)

Home / Diensten /Rioleringswerken

Riool herstelling en reiniging

Er zijn diverse redenen waarom uw leiding hersteld of vervangen zou moeten worden. Er kan sprake zijn van een lek, beschadiging of verstopping door verkeerde plaatsing van riolering of zelfs door meer natuurlijke redenen zoals wortelingroei. Dankzij onze deskundige vakmannen en onze innovatieve technologie, vinden wij de oorzaak op een snelle en efficiënte manier.

Als na inspectie blijkt dat uw riool of afvoer beschadigd is, zullen we zoeken naar een passende oplossing. Herstellen is veel goedkoper en efficiënter en heeft daarom ook de voorkeur.

De leidingen worden van binnenuit herstelt, waardoor de grond niet opengebroken hoeft te worden. Uw afvoer wordt in zijn oorspronkelijke staat herstelt zonder breekwerken!

Indien mogelijk wordt een lek afgedicht door het plaatsen van een buis in de rioolleiding of afvoerbuis. Uw riool wordt herstelt met de juiste materialen. Wij werken snel en zorgvuldig, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele troep. Wij laten uw woning weer netjes achter!

Riolering aanleggen

Alvorens nieuwe riolering aangelegd kan worden moet de ligging van alle leidingen bekend zijn. Hiermee kan worden vastgesteld welke leidingen er worden gebruikt en welke aanvullende leidingen er nodig zijn.

Wij kunnen u helpen deze in kaart te brengen. Dankzij onze vakmannen en innovatieve technologie kunnen wij alle leidingen opsporen en in kaart brengen.

Goed aanleggen van riolering is erg belangrijk om problemen in de toekomst te vermijden. Er dient onder anderen rekening gehouden te worden met het aansluitpeil op de straatriolering. Zo is een minimale helling nodig om aanslibbing te voorkomen. Echter kan er ook verstopping plaatsvinden door een te grote helling. Beschadiging aan riolering komt ook voor door verzakkingen. Derhalve kunnen de leidingen het beste op een aangepaste fundering geplaatst worden om dit te voorkomen.

Lierse Ruimingswerken houdt rekening met alle aspecten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rioolproblemen. Laat het aanleggen van riolering aan ons over en wees verzekerd van de beste kwaliteit en service. 

Regio's

Lier Nijlen Kessel Berlaar Heist-op-den-Berg Putte Duffel Sint-Katelijne-Waver Mechelen Muizen Hombeek Battel Leest Bonheiden Onze-Lieve-Vrouw-Waver