Aanleg van een riolering

Home/Aanleg van een riolering
  • Lage prijzen
  • Snelle service
  • Innovatieve technologie

Bent u aan het oriënteren naar een aanleg van een riolering? Dan is Lierse Ruimingswerken in Lier, in de omgeving van Antwerpen, precies het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij helpen u daarnaast ook wanneer u onder andere een lekkage, verstopping of beschadiging heeft aan uw al aangelegde riolering. 

Moet er een riool aangelegd worden?

Neem contact met ons op

Verschillende redenen voor de aanleg van een riolering

De aanleg van een riolering kan om allerlei redenen plaatsvinden. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u bezig bent met een nieuwbouwproject en dat u hiervoor een riolering aan wilt leggen. Het kan ook zijn dat u al een riolering heeft aangelegd, maar dat er hier problemen mee zijn ontstaan. Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder ook natuurlijke redenen zoals wortelgroei. De aanleg van een goede riolering zorgt ervoor dat de afvoeren van uw toilet, badkamer en keuken op een goede manier verbonden zijn met het gemeentelijke rioolstelsel. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een ervaren rioolservice. Hier zorgen onze vakmensen dan ook graag voor. Zij helpen u daarnaast ook graag met de reiniging van uw riool

Stel direct al uw vragen

Heeft u interesse om de aanleg van uw riolering door ons te laten doen? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals het ledigen van een beerput? Voor al uw vragen en meer informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0484 18 57 46. Wij vertellen u graag meer over onze ruimingswerken. Bekijk daarnaast ook zeker eens onze tips over hoe u verschillende problemen kunt voorkomen of hoe u deze het beste oplost.