Ontstopping Kontich

Bent u op zoek naar een professionele, zakelijke, snelle en effectieve ontstoppingsdienst voor uw dringende behoeften in Kontich? Dan bent u op het juiste adres.

Lierse Ruimingswerken begon met de slogan 'Veelzijdige oplossingen voor reiniging'; De diensten ontstoppingsdiensten, rioleringswerken, ruimingswerken en camera inspectie bieden de professionaliteit die u zoekt.

Hoe werkt het ontstopping proces ?

Alvorens we aan de slag gaan, analyseren we de situatie op voorhand met geavanceerde technologie. Daarna voeren we een grondige inspectie uit met een camera.

We gaan te werk met een camera-inspectie en hoge waterdruk reiniging. De verstopping wordt weggespoten en tegelijk schoongemaakt. Lierse biedt een snelle en 100% reiniging aan. Ook plannen we het onderhoud.

Ontstopping Kontich Prijzen

De prijzen voor het ontstoppen van uw riool of afvoer zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort ontstopper en de manieren waarop het wordt ontstopt.

Er zijn ook hogere weekend- en avondtarieven. Hou ook rekening met extra kosten bij meerwerk. De gemiddelde kosten liggen tussen € 90,- en € 140,- per uur.

Biedt u 24/7 Ontstoppingsdiensten in Kontich aan ?

Ja, we bieden 24/7 ontstoppingsdiensten in Kontich aan en voorzien op elk moment van de dag geavanceerde technologieën met onze professionele team voor dringende behoeften.

Hoe kan ik Lierse Ruimingswerken bereiken ?

U kunt ons bereiken via onze telefoonnummer of mail voor alles wat u wilt vragen over reiniging en voor noodgevallen.

Plant u ook het onderhoudsprocessen na de ontstoppingsdienst ?

Ja, we plannen. Na het uitvoeren van een efficiënte reiniging en het plannen van het onderhoudsproces, besparen we kosten en garanderen de properheid van uw leefomgeving.

heist-op-den-berg lier boechout lier antwerpen boechout wijnegem mortsel