Veelzijdige Oplossingen Voor Reiniging

Home / Blog / Veelzijdige Oplossingen Voor Reiniging
  • 12/03/2020

  • Onderhoud

Lierse is gespecialiseerd in ontstoppingsdienst, ruimingswerken en rioleringswerken. Wij bieden veelzijdige oplossingen aan voor alle soorten problemen. Onze diensten worden verleent met een combinatie van professioneel personeel en geavanceerde technologie.

Ruimingswerken en Ontstoppingsdienst bij Lierse !

Bij ruimingswerken ledigen en reinigen we verschillende putten. We zorgen voor een nauwkeurige reiniging met de juiste apparatuur. Ook kunnen we een persoonlijke planning aanbieden van de nodige interventies om altijd op tijd te zijn.

Ontstoppingsdienst is het ontstoppen van verschillende verstoppingsproblemen zoals verstopte afvoerleidingen of kapotte afvoerbuizen. Het moet natuurlijk doorlopend onderhouden worden, maar met een nauwkeurige schoonmaak zal het de frequentie verminderen.

Bent u op zoek naar een definitieve oplossing voor uw reiniging ?

Wij bieden een 100% reiniging en organiseren een onderhoudsproces om verstoppingen te voorkomen. Ook bieden we onderhoudscontracten aan voor een volkomen onderhoud. Zo hoeft u minder uit te geven en krijgt u de voornaamste bediening.

Voordelige prijzen, superieure service

Lierse biedt voordelige prijzen tegen een superieure service. We zorgen altijd voor een 100% reiniging en voeren al onze diensten adequaat en professioneel uit. Zo hoeft u zich geen zorgen om regelmatige kosten te maken.

Uit welke regio's kan ik contact opnemen met Lierse ?

Lierse Ruimingswerken kunnen we vinden in de regio’s Antwerpen en Lier. Over de jaren heen hebben we ervaring opgebouwd en kunnen bij een oproep snel ingrijpen. Ons team staat altijd gemotiveerd klaar om u te helpen. Met de nieuwste technologie staat u garant voor een 100% reiniging.

Is het mogelijk om 24/7 Lierse te contacteren ?

Lierse heeft een spoedservice voor noodgevallen. U kunt ons 24/7 bereiken met alle soorten problemen. Bij noodgevallen werken we even snel en professioneel omdat we weten dat op tijd zijn erg belangrijk is. Wij geven altijd de juiste oplossingen en werken zeer nauwkeurig.

Enkele suggesties voor een langdurige zorg...

Door het goed onderhouden van uw vetput worden bacteriën voorkomen. Wanneer u vet regelmatig verwijderd, geeft u bacteriën niet voldoende tijd om zich te vermenigvuldigen. U kunt een vetput altijd ook zelf reinigen. Het vet moet uit de put geschept worden. Dat kan u heel veel tijd kosten. Voor ontstoppingen te voorkomen kunt u regelmatig schoonmaken met huismiddelen.