Neem maatregelen met Lierse tegen coronavirus !

Home / Blog / Neem maatregelen met Lierse tegen coronavirus !
  • 18/03/2020

  • Onderhoud

Coronavirus heeft laatste tijd een negatieve invloed op de menselijke gezondheid. Een 100% reiniging is essentieel voor alle bacteriën en micro-organismen te verwijderen. Voor een gezonde leefomgeving is een nauwkeurige reiniging belangrijk. Wij staan voor jullie altijd klaar om voor een gezonde leefomgeving te zorgen. U kunt Lierse ruimingswerken vertrouwen met zijn strikte en nauwkeurige reiniging.

Septische Put Ledigen en Regenwaterput reinigen

Als een septische put en regenwaterput ontstopt is moeten we het ledigen. Ook kan het zorgen voor een onaangename geur. Het risico van corona wordt verminderd door een nauwkeurige reiniging. We voeren een 100% reiniging uit met technische details. Niet enkel is de reiniging belangrijk, maar ook het onderhoud natuurlijk. Het onderhoudsproces na de reiniging is ook een belangrijke punt voor aanhoudend hygiëne.

Vertrouw de reiniging van uw leefomgeving toe aan Lierse !

We bieden een 100% reiniging en veelzijdige oplossingen aan. Ook reinigen we de leefomgeving zeer nauwkeurig. Een regelmatig onderhoud en reiniging zijn erg van belang om de bacteriën weg te houden, vooral in deze termijn. We zorgen dus voor een hygiënische en gezonde leefomgeving. Twijfel dus niet en zorg zo snel mogelijk voor een propere buurt.

In welke regio’s verleent Lierse diensten ?

Wij verlenen diensten in de regio Antwerpen. Lierse is al jaren actief in deze regio’s en grijpt zo snel mogelijk in bij een oproep. Met ons team staat u garant voor een snelle, efficiënte en professionele reiniging. U kunt ons contacteren voor alle problemen.

Biedt Lierse 24/7 service aan ?

Het is mogelijk om Lierse 24/7 te bereiken. Noodoproepen zijn erg van belang. Hierdoor hebben we een noodservice waar u ons altijd kunt bereiken. We grijpen zo snel mogelijk in om de problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen.