Waterput legen in Lier

Home/Waterput legen in Lier

Wanneer u een waterput wilt legen in Lier, schakelt u de hulp in van ons bedrijf. Lierse ruimingswerken in Lier, in de buurt van Antwerpen, verleent vier basisdiensten, zoals ruimingswerken, rioleringswerken, ontstoppingsdiensten en camera-inspectie. Ook reinigen we regenwaterputten en ledigen septische putten. Alles gebeurt op een zeer professionele manier. Bent u het ook zat dat regenwater uw leefruimtes vervuilt? Laat dan door ons uw waterput legen.

Waarom een vervuilde waterput laten legen?

Het is erg belangrijk om uw waterput te onderhouden en op tijd te legen om de kwaliteit te garanderen. Er zijn verschillende redenen waarom uw regenwaterput vervuild kan worden. Bij langdurige periode zonder regenval kan een droge sifon de oorzaak zijn van vuil regenwater. Zorg ervoor dat uw sifon nat blijft, door uw regenwaterput aan te vullen. Een verstopte filter kan verhinderen dat het regenwater door de afvoer kan. Ook zorgt een filter ervoor dat fijne vuildeeltjes en vieze geuren tegengehouden worden. Controleer daarom uw filters, was ze af en toe en laat op tijd uw waterput legen. Een te grote regenwaterput loopt niet vaak genoeg over en zo kan de kwaliteit van uw water verminderen. Zorg voor een put die niet te groot of te klein is.

Hoe een regenwaterput reinigen?

De waterput legen we via het mangat. Na het legen, wordt de bodem en de wanden van de waterput gereinigd met een hogedrukspuit. Daarna wordt al het water en de sliblaag weggezogen uit de put. Nadien wordt de put gedesinfecteert met een ontsmettingsmiddel. Ten slotte wordt er proper leidingwater aangevuld.

Hoe vaak moet ik de regenwaterput reinigen?

Onze ruimingswerken zijn afhankelijk van het type van uw waterput en de oorzaken van de vervuiling. Een regenwaterput zonder filter moet ieder jaar gereinigd worden en een regenput met filter moet om de drie à vier jaar een reiniging krijgen.

De prijzen voor een regenwaterput reinigen

De prijs voor het reinigen van een regenwaterput schommelt. Er zijn verschillende factoren die de eindfactuur bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de put, de mate van vervuiling of de bereikbaarheid van de put. Bij ons bedrijf krijgt u goedkope prijzen en professionaliteit.

Kan ik mijn regenwaterput zelf reinigen?

Een regenwaterput kunt u ook zelf reinigen. Wij raden dat echter niet aan, omdat het te veel tijd kost. Laat het reinigen over aan een professionele rioolservice. Zo heeft u een 100% reiniging. Schakel de hulp van ons bedrijf uit Lier in door te bellen naar 0484 18 57 46 of stuur een e-mail naar lierse.ruimingswerken@hotmail.be. Ontdek ook zeker onze andere diensten. Zo gaan wij onder andere ook voor u aan de slag met het legen van een volle beerput.