Vetput Legen

Home/Vetput Legen

Vetputten worden veel gebruikt voor het scheiden van vettige afvalstoffen. Lierse ruimingswerken is gespecialiseerd in het legen van verschillende putten zoals septische-, vet- en regenwaterputten. We voeren alles zeer professioneel uit en bieden verschillende reinigingsoplossingen.

Wettelijke verplichtingen van het legen van een vetput !

Een vetput legen moet op tijd gebeuren. Onderhoud is wettelijk verplicht en als u dat niet doet kunt u een fikse boete ontvangen. Door tijdig uw vetput te legen vermijdt u stank en verstoppingen.

Professioneel en snel een vetput legen

Een vetput legen is erg belangrijk, maar hoe gebeurd het? Eerst wordt alle inhoud ontdaan en vervolgens gereinigd met een hogedrukreiniging. De blokkade en leidingen worden uiteraard ook gereinigd. De putten worden gecontroleerd of er gebreken zijn en dan krijgt u een bewijs.

Kan ik mijn vetput zelf reinigen ?

Een vetput legen moet op tijd gebeuren. Sluit dus daarom een onderhoudscontract af met onze experts, zo vergeet u nooit om uw vetput te onderhouden. We raden altijd aan om een vetput te laten legen door een professional.

Vetput Legen Kosten

De kosten kunnen veranderen door verschillende redenen. Voor een exacte prijs te kunnen geven, hebben we de nodige informatie nodig.

  • Hoe groot is de vetput ?
  • Hoeveel tijd zullen we besteden aan het verwijderen van de resten en vlekken ?
  • Wordt de vetput hersteld na het reinigen ?

De vragen op deze antwoorden zullen de eindprijs bepalen. U kunt ons contacteren via onze telefoonnummer of per e-mail.

Kunnen we 24/7 een vetput legen ?

24/7 werksysteem en professionele oplossing voor dringende behoeften; De twee belangrijkste punten waarmee Lierse opvalt. Bij Lierse kunt u niet alleen terecht voor het legen van een vetput, maar ook voor reiniging van een septische put, regenwaterafvoer, ontstoppingsdiensten en reiniging.

Waarom vetput laten legen door Lierse ?

Lierse wordt regelmatig geïnspecteerd door de autoriteiten in het kader van wettelijke verplichtingen en als het periodiek onderhoud wordt uitgesteld, zal het de gezondheid en het milieu schaden.

Wat kunt u verwachten van Lierse;

  • U kunt profiteren van voordelige prijzen
  • U krijgt gegarandeerd een 100% reiniging dankzij ons ervaren team
  • U raakt de wettelijke verplichtingen van uw vetput kwijt
  • U gaat uw vetput niet steeds opnieuw moeten reinigen. Het zal regelmatig onderhouden worden